Политика за испорака на производите

- се стремиме нашите производи да Ви ги испорачаме најдоцна за 5 работни дена од Вашата порачка.

- за испорака на производите, 24ФАНШОП соработува со Глопко Логистик, Карго и останатите доставувачи на пратки.

- нарачаните производи ќе бидат доставени на адресата која сте ја навеле во порачката, или на друга адреса по договор.

- цената за достава изнесува 100 денари по порачка (Без разлика колку производи ќе порачате, цената на достава ќе изнесува 100 денари за комплетната порачка).

- доколку порачате производи со вкупна сума од 2000 денари или повеќе, испораката е бесплатна.

- доколку порачаниот производ поради одредени причини не може да се испорача во предвидениот рок, ќе бидете известени на мејл или телефон.